FÉG    FÉG szerviz    FÉG készülékek    FÉG története    Szakszerviz    Gázkészülék javítás    Gázkészülék karbantartás    Konvektorok beüzemelése    Gázbojler felülvizsgálat
Kapcsolatfelvételi adatok

Szervizvonal:
(06-30) 228-22-44

Elsődleges működési körzet:
Budapest

Másodlagos működési körzet:
Budakeszi
Dunakeszi
Páty
Vecsés
Érd
Budaörs
Halásztelek
Szigetszentmiklós
Szigethalom
Solymár
Nagykovácsi

Honlap:
www.szakszerviz.com

Szervizünk Hivatalos FÉG márkaszerviz.
Arcképes Gázszerelői Igazolvánnyal rendelkezünk.
Arcképes Gázszerelői Igazolvány logo

FÉG Szervizünk Szolgáltatásai

FÉG Gázkészülékek javítása

Gázszerelő szervizünk a FÉG minden gázkészülékének javításával foglalkozik. Ha FÉG-specialista gázszerelőre van szüksége, hívja a bal oldalon található mobilszámot!

FÉG Gázkészülékek éves karbantartása

Jobb megelőzni a bajt, mint később kijavítani. Vállalati felhasználók esetén pedig szinte elengedhetetlen a rendszeres karbantartás, mivel a munka nem állhat le a fűtés meghibásodása miatt.

FÉG Gázkészülékek cseréje

Az elöregedett, korszerűtlen, illetve a nagy mértékben meghibásodott gázkészülékeket érdemes lecserélni újra. Gázszerelő szervizünk ebben is segít Önnek.

Műszeres füstgáz elemzés

Bár szörnyű ezt kimondani, de egyre gyakrabban hallunk füstgázmérgezés okozta halálesetekről. Ennek elsődleges oka, hogy a lakásokat gyakran a legmodernebb szigetelési megoldásokkal látják el, de régi típusú, nyílt égésterű gázkészüléket használnak a lakók. Amennyiben kíváncsi rá, Önöknél rejthet-e veszélyt a gázfűtési rendszer, speciális műszerrel megvizsgáljuk.

Műszaki Biztonsági Felülvizsgálat

Bár törvény is előírja, de mi is ajánljuk ügyfeleinknek, hogy ötévenként végeztessenek el egy Műszaki Biztonsági Felülvizsgálatot gázkészülékeik esetében. Így biztosak lehetnek benne, hogy berendezésük üzemképes és biztonságos állapotban van.

FÉG Gázkészülékek revíziója

A revízió a Műszaki Felülvizsgálatra épül, de ennél tovább megy: magába foglalja a hibás alkatrészek javítását, mozgó alkatrészek kenését, szükség esetén az alkatrészek cseréjét.