FÉG    FÉG szerviz    FÉG készülékek    FÉG története    Szakszerviz    Gázkészülék javítás    Gázkészülék karbantartás    Konvektorok beüzemelése    Gázbojler felülvizsgálat
Kapcsolatfelvételi adatok

Szervizvonal:
(06-30) 228-22-44

Elsődleges működési körzet:
Budapest

Másodlagos működési körzet:
Budakeszi
Dunakeszi
Páty
Vecsés
Érd
Budaörs
Halásztelek
Szigetszentmiklós
Szigethalom
Solymár
Nagykovácsi

Honlap:
www.szakszerviz.com

Szervizünk Hivatalos FÉG márkaszerviz.
Arcképes Gázszerelői Igazolvánnyal rendelkezünk.
Arcképes Gázszerelői Igazolvány logo

FÉG gázkészülékek

A FÉG jelenleg az alábbi gázkészülékeket gyártja. Szervizünk a FÉG összes gázüzemű készülékének szerelését vállalja.

FÉG Gázkonvektorok

A FÉG legklasszikusabb terméke a FÉG Gázkonvektor. Kapható mind fali, mind álló kiszerelésben. A FÉG számos különböző méretű és fűtőerejű gázkonvektorokat gyárt, hogy megtalálhassuk a legmegfelelőbbet a különböző méretű helyiségekhez.

FÉG Gáztűzhelyek

A FÉG T5 és T5 Lux gáztűzhely elsősorban kedvező árával és nagyon jó alkatrész-ellátottságával emelkedik ki a többi gáztűzhely közül. Hagyományaiban az elterjedt FÉG T4 modellt követi, de annál fejlettebb technológiát alkalmaz.

FÉG Vízmelegítők

A FÉG a vízmelegítők széles skáláját kínálja a felhasználóknak. Mind elektromos, mind gázüzemű vízmelegítők megtalálhatók a FÉG palettáján, legalább annyiféle méretben, mint a FÉG gázkonvektorok.

FÉG Kondenzációs gázkazánok

A legújabb kor igényeinek megfelelően a FÉG kifejlesztette a COOPRA nevű kondenzációs gázkazánt, amely energiatakarékos és környezetkímélő megoldást jelent a hagyományos gázfűtési berendezésekhez képest.